Városmajori Szabadtéri Színpad
Kristály Színtér embléma
YouTube ikon  Instagram ikon  facebook ikon
Városmajori Szabadtéri Színpad
Kristály Színtér
November 22. Aktualitások

Kultúrát a fa alá! – ajándékkártya ingyen fülhallgatóval és bőr kártyatartóval!

Vegyen városmajori ajándékkártyát – most ingyen fülhallgatót és bőr kártyatartót kap ajándékba! 

Ismét elérkezett az év legjobban várt időszaka. Az ünnepre készülődést az együtt töltött idő teszi felejthetetlenné.

Az elmúlt másfél év nehézségei után felértékelődtek a közösen átélt élmények.

Ajándékozz kultúrát és lepd meg szeretteidet a Városmajori Szabadtéri Színpad ajándékkártyájával, mellyel most a korlátlan választási lehetőséget teheted a karácsonyfa alá.

Egy kártya, amivel csak nyerhet!

A 10.000.- és 25.000.- forint értékű ajándékkártyával májustól októberig több mint hetven különböző, változatos műfajú program közül válogatva vásárolhat majd jegyeket a 2022-es évad előadásaira annak tulajdonosa.

(Amennyiben a járványhelyzet miatt a színház nem tudja megtartani az előadásait, az ajándékkártya felhasználási idejét automatikusan meghosszabbítjuk!)

(Az ajándékkártya megvásárolható november 16-tól személyesen a Városmajori Szabadtéri Színház központi jegyirodájában (1052 Bárczy István utca 1-3.) készpénzzel, Szép- és bankkártyával vagy online a www.varosmajoriszinpad.hu weboldalon.)

A megvásárolt ajándékkártyák mellé most meglepetések járnak!

 

 

Habár nincs értékesebb az együtt megélt élményeknél, az apró figyelmességek is örömmel tölthetik el szeretteidet: add át a Városmajori Szabadtéri Színpad ajándékkártyáját rögtön egy szép kártyatartóban, vagy hallgasd a 2022-es évadunkban játszani tervezett Lövölde tér című előadás dalait a vezeték nélküli fülhallgatóval!

 (Az online megvásárolt ajándékkártya mellé járó termékeket csak és kizárólag személyesen lehet átvenni, nyitvatartási időben a jegyirodánkban.)

Éljétek át együtt az élményt!

 Kultúrát ajándékozni mindig öröm, és mivel a városmajori ajándékkártya több jegyre beváltható, így együtt is felhasználható, megosztva, közösen átélve az élményeket!

A legdrágább ajándék varázsa is csak pillanatokig tart, de egy színházi előadás vagy egy koncert tartós élményt nyújt.

A Városmajori Szabadtéri Színpad 2022-ben ünnepli fennállásának 100. évfordulóját, így a centenáriumra meghosszabbított nyitvatartással, még az eddiginél is gazdagabb programkínálattal és természetesen meglepetésekkel is készülünk.