Városmajori Szabadtéri Színpad
Kristály Színtér embléma
YouTube ikon  Instagram ikon  facebook ikon
Városmajori Szabadtéri Színpad
Kristály Színtér
November 15. Aktualitások

MINŐSÉGI KULTÚRA ÉS MINŐSÉGI ÉLELMISZER KARÁCSONYRA

SZÍNHÁZJEGYEK ÁRÁÉRT KOMPLETT CSOMAG!

Ahogy nincs jóllét minőségi élelmiszerek nélkül, nincs teljes harmónia sem minőségi idő eltöltése nélkül. Karácsonyi csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy a nézőinknek kivételes színházi pillanatokat jelentő ajándékkártyáink mellé meglepetésül válogatást adunk a Nekedterem.hu ínycsiklandó termékeiből – a csomagok ára 100%-ban színházjegyekre váltható, a többi termék extra ajándék.

…Ajándék, mely élményt ad testnek és léleknek, s akár egy teljes családnak örömteli meglepetés!

AJÁNDÉKCSOMAGJAINKRÓL BŐVEBBEN AZ ALÁBBI FOTÓRA KATTINTVA TÁJÉKOZÓDHAT:

Színházunk 2022-ben ünnepelte fennállásának 100. évfordulóját és az ünnep visszatükröződött teljes évadunkon bevonzva sok új partnert. Karácsonyhoz közeledve, a mostani nehéz és kiszámíthatatlan helyzetben, még inkább fontosnak éreztük az összefogást másokkal. A Nekedterem.hu-ban olyan partnerre találtunk, melynek cégfilozófiájával könnyen azonosulunk: a kíméletes eljárásokkal dolgozó kisgazdaságoktól közvetlenül beszerzett, friss, tápanyagban gazdag, minőségi alapanyagokat és termékeket kínálnak az erre fogékony vásárlóknak. „Nem kell piacra menj, a Nekedterem.hu-val a piac jön hozzád.” 

Színházunk ugyanennyire törekszik arra, hogy minőségi élményt – színházi előadást, koncertet, gyerekkoncertet, kertmozis filmvetítést – nyújtson nézőinek.

Készülünk a 2023-as évadra!

2023-ban is olyan előadókkal és produkciókkal találkozhatnak nálunk többek között az érdeklődők, mint a Orlai Produkciótól érkező, Hernádi Judit és Gálffi László duójában bemutatott Love Letters, a Mezítláb a parkban Kerekes Évával és Epres Attilával, a színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott Tok-tok avagy hogy pattog a kocka? című kitűnő vígjáték, a Győri Balett magas színvonalú táncprodukciója és a Franciaországban Josef Nadj néven ismertté vált Nagy József világhírű koreográfus darabja, az OMMA, valamint színházunk saját centenáriumi előadása, a Száz év Major, avagy az eszméimet nem cserélem. Exkluzív meghívottunk lesz következő évadunkban a francia Avignon Fesztivál HAMLET A L’IMPERATIF előadása. Ibsen Nórájával érkezik hozzánk a Kolozsvári Állami Magyar Színház, míg A nép ellenségét Ibsentől a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház produkciójában láthatja majd a közöség. Fellép még a városmajori deszkákon Palya Bea, és hogy a kisebbekről sem feledkezzünk meg: Halász Judit, az Alma együttes és nem utolsó sorban a Kaláka együttes.