Városmajori Szabadtéri Színpad
Kristály Színtér embléma
YouTube ikon  Instagram ikon  facebook ikon
Városmajori Szabadtéri Színpad
Kristály Színtér
Augusztus 29. Aktualitások

Elindult a Szemle Plusz!

A Bartók Kamaraszínház és a Szabadkai Népszínház Magyar Társulatának Barta Lajos Szerelem című előadásával elrajtolt a 11. SZEMLE Plusz programsorozata a Városmajorban.

A starttal együtt a zsűri is megkezdte munkáját a Városmajorban; a 2023-as SZEMLE Plusz programjában szereplő színdarabokat ugyanis idén két külön zsűri díjazza: a Városmajori Szabadtéri Színpad előadásait Benkő Nóra, a Városmajori Szabadtéri Színpad ügyvezető igazgatója mellett, Hegyi Barbara Jászai Mari-díjas színésznő, Trokán Péter Jászai Mari-díjas színész, érdemes művész, Kúnos László József Attila-díjas műfordító tekinti meg, míg a Kristály Színtér kamaradarabjaira pedig Bánsági Ildikó a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja és Vecsei H. Miklós Junior Prima-díjas színész csatlakozik Benkő Nórához.

 A Városmajori zsűri a Deszkavízió csapatának  nyilatkozott az előtte álló munkáról, a videó IDE kattintva tekinthető meg.

Az új helyszínnel és kibővített műsorral, megújult és tovább gondolt formában folytatódó Szemle Plusz keretében augusztus 28. és szeptember 10. között 12 határon túli és hazai előadást láthat a nagyérdemű, 6 előadás mutatkozik be a Városmajori Szabadtéri Színpadon, míg 6 előadást a közönség a margitszigeti Kristály Színtéren láthat majd.