Városmajori Szabadtéri Színpad
Kristály Színtér embléma
YouTube ikon  Instagram ikon  facebook ikon
Városmajori Szabadtéri Színpad
Kristály Színtér
április 12. Aktualitások

NYÁRI MŰVÉSZETI TÁBORAINK A KRISTÁLYBAN

2024 nyarán öt tematikus művészeti tábort szervezünk a Margitszigeti Kristály Színtérben kicsiknek és nagyoknak, korosztályos bontásban, elismert művésztanárok vezetésével. A KRISTÁLY MŰVÉSZETI TÁBOROKBAN a résztvevők Budapest legszebb környezetében tanulhatnak az öt hét alatt egy-egy választható műfajban filmrendezőktől, színészektől, drámapedagógusoktól, koreográfusoktól és képzőművész tanároktól. A Képzőművészeti tábort Teleki Emma és Tettamanti Ádám képzőművészek tartják, akik a Gyermek és Ifjúsági Képzőművészeti Műhelytől érkeznek, a Dráma táborunkat Krasznahorkai Ágnes drámatanár, színésznő, Szalai Ádám drámatanár, színész, és Perényi Balázs drámatanár, rendező viszi majd, három korcsoportban. Az Ének-zene táborunk két táborvezetője két elismert színésznő és énekesnő lesz: Fehér Adrienn és Szűcs Kinga, a Színpadi tánc és showtánc tábort Bakó Gábor koreográfus, a Film-videó tábort Bánovits Ottó és Ender Krisztián filmrendezők tartják majd.

A táborok hétfőtől péntekig 8:30 és 16:30 óra között zajlanak, délelőtti és délutáni foglalkozásokkal, napi három étkezéssel.

Szerdánként egy-egy sztárvendég látogatja meg a táborozókat, az ének-zene tematika hetében Szinetár Dóra színésznő, a Film- videó táborban Mátyássy Áron filmrendező lesz a vendég, a színpadi tánc  showtáncra jelentkezők Túri Lajos táncművész-koreográfussal, a színjátszók  pedig Csonka András színésszel beszélgethetnek a program keretében.  Péntekenként nyilvános táborzáró bemutató előadással zárul majd a hét, ahol a résztvevők énekes, táncos vagy prózai előadásban mutathatják meg a tanultakat, vagy a táborban készült alkotásaikból rendeznek bemutatót, kiállítást.

A Kristály művészeti táborok időpontjai:

Képzőművészeti tábor: június 24-28.

Dráma tábor: július 1-5.

Ének-zene tábor: július 8-12.

Színpadi tánc & showtánc tábor: július 15-19.

Film- videó tábor: július 22-26.

 

Ár: tábortípustól függően 49 000 – 58 000 Ft között

A jelentkezés feltétele: a jelentkezési lap kitöltése, és a megadott email címre történő visszaküldése, illetve a tábori díj első részletének (50%-ának) befizetése.

 

JELENTKEZÉS és TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

 

Kérdés esetén keressétek kollégánkat: Miklusicsák Aliz: +36 30 163 6619 miklusicsak.aliz@szabadter.hu